Școala de vară

Modulele din cadrul școlii de vară ESL

 Iulie 2017

Distracție în bucătărie

A pregăti mâncare este mai ușor decât se crede. Rețete simple, fără coacere sau fierbere astfel încât să fie ușor de făcut de către copiii mai mici. Când masa este gata sentimentul reușitei este de neprețuit!
MAI MULTE DETALII

Reciclare creativă

PET-urile, cartoanele de ouă, rolele de hârtie igienică și multe alte deșeuri devin suporturi de creioane, rățuște colorate sau decorații simpatice. Copiii învață să recicleze și să se distreze.
MAI MULTE DETALII

Săptămâna englezească

În cadrul a trei ateliere aflăm tot ce se poate despre cultura britanică. Experimentăm mâncarea englezească, urmărim filme în limba engleză și ne jucăm cu stegulețele Union Jack.
MAI MULTE DETALII

Jocuri de dezvoltare personală

Fie că ne antrenăm strategiile de gândire, memoria sau imaginația, jocurile sunt o metodă distractivă de a ne dezvolta personalitatea. Copiii vor iubi acest modul provocator pentru ei.
MAI MULTE DETALII

August 2017

Experimente “WOW!”

Poți transfoma un ou în gumă de șters? Oare apa poate călători dintr-un vas în altul? De câte picături de oțet avem nevoie pentru a declanșa un vulcan? În cadrul acestui modul vom experimenta tot  felul de năstrușnicii.
MAI MULTE DETALII

Săptămâna germană

Trei ateliere în care să ne familiarizăm cu cultura germană, să mâncăm preparate specific germane pe care le putem pregăti chiar noi, să ascultăm cântece în germană și multe alte lucruri interesante.
MAI MULTE DETALII

Două mânuțe creative

În cadrul acestui modul vom picta obiecte ceramice, vom crea decorațiuni pentru casă, ne vom da frâu liber imaginației și vom lăsa culorile să vorbească. Toate producțiile de la acest modul vor fi luate acasă de către copii.
MAI MULTE DETALII

Noțiuni de informatică

Calculatorul poate însemna mai mult decât jocuri și filme. Mulți copii descoperă secretele informaticii și ale programării de la vârste din ce în ce mai fragede. Vom descoperi cîte  ceva despre calculator și internet în trei ateliere foarte interesante.
MAI MULTE DETALII