Cursuri la sediul ESL

Cursuri de limba engleză

Preșcolari

Copiii preșcolari învață mai ales prin joacă și muzică. De aceea folosim filme educative, marionete, jocuri de mișcare și multe altele pentru a-i atrage în lumea magică a limbii engleze.
MAI MULTE DETALII

Școlari

La vârstele de școală scrisul și cititul sunt instrumente foarte importante în învățare. Însă jocurile sunt în continuare un mijloc foarte eficient pentru a trezi motivația copiilor.
MAI MULTE DETALII

Pregătire pentru examenele Cambridge

Un examen Cambridge este o oglindă completă a cunoștințelor copilului atât în înțelegerea cât și în utilizarea limbii engleze. Pregatirea pentru aceste examene este riguroasă, însa cu ajutorul materialelor originale Cambridge poate fi distractivă și atractivă.
MAI MULTE DETALII

Adulți

Limba engleză este aproape o necesitate în ziua de azi, fiind cerută atât la muncă cât și în viața cotidiană. Cursul de limba engleză pentru adulți vă poate îmbunătăți cunoștințele de limba engleză atât în scris cât și în conversație.
MAI MULTE DETALII

Cursuri limba germană

Preșcolari

Limba germană este considerată o limbă grea, însă când o învățăm prin joacă, cântece și veselie totul pare ușor. Mai ales la vârstele când creierul este foarte plastic si absoarbe informațiile într-un ritm rapid.
MAI MULTE DETALII

Școlari

La vârsta școlară cunoașterea limbii germane poate fi un instrument util pentru a accede la instituțiile de învățământ de prestigiu. Modul distractiv al predării face însă ca învățarea să fie o plăcere la orice vârstă.
MAI MULTE DETALII

Pregătire pentru examenele Göthe- ÖSD

Examenele institutului Göthe sunt recunoscute în toată lumea. Un certificat Göthe poate deschide multe drumuri în carieră sau în viață. Pregătirea pentru aceste examene este de o rigurozitate…nemțească, însă noi vă putem ajuta să obțineți un mult râvnit certificat Göthe.
MAI MULTE DETALII

Adulți

Cunoașetrea limbii germane la vârsta adultă este un avantaj major pentru oricine. Cursul nostru vă poate iniția în cunoașterea limbii germane pe diverse domenii, dar vă poate oferi și contextul porivit în care să vă exersați și îmbunătățiți cunoștințele.
MAI MULTE DETALII