Cursuri la sediul ESL

Cursuri de limba engleză

Preșcolari

Copiii preșcolari învață mai ales prin joacă și muzică. De aceea folosim filme educative, marionete, jocuri de mișcare și multe altele pentru a-i atrage în lumea magică a limbii engleze.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Școlari

La vârstele de școală scrisul și cititul sunt instrumente foarte importante în învățare. Însă jocurile sunt în continuare un mijloc foarte eficient pentru a trezi motivația copiilor.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Pregătire pentru examenele Cambridge

Un examen Cambridge este o oglindă completă a cunoștințelor copilului. Pregatirea pentru aceste examene este riguroasă,  iar materialele originale Cambridge o fac distractivă și atractivă.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Adulți

Limba engleză este aproape o necesitate în ziua de azi, fiind cerută atât la muncă cât și în viața cotidiană. Cursul ESL vă poate îmbunătăți cunoștințele de limba engleză atât în scris cât și în conversație.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Cursuri limba germană

Preșcolari

Limba germană este considerată o limbă grea, însă când o învățăm prin joacă, cântece și veselie totul pare ușor. Mai ales la vârstele când creierul absoarbe informațiile într-un ritm rapid.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Școlari

La vârsta școlară cunoașterea limbii germane deschide accesul la instituțiile de învățământ de prestigiu. ESL face ca învățarea să fie o plăcere la orice vârstă.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Pregătire pentru examenele Göthe- ÖSD

Un certificat Göthe poate deschide multe drumuri în carieră sau în viață. Pregătirea pentru aceste examene este de o rigurozitate…nemțească, ESL vă va ajuta să obțineți un mult râvnit certificat.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE

Adulți

Cunoașetrea limbii germane la vârsta adultă este un avantaj major pentru carieră. ESL vă inițiază în cunoașterea limbii germane pe diverse domenii și vă oferă contextul porivit în care să vă îmbunătățiți cunoștințele.
DETALII ȘI ÎNSCRIERE