Sunt părinte

Ai ajuns unde trebuie. De ce este ESL soluția pentru tine? Păi hai sa vedem:

  • Este aproape de tine

Datorită ESL nu mai ești nevoit să te deplasezi cu copilul, pentru că venim chiar acolo unde copiii învață și își petrec întreaga zi – la grădiniță, la școală sau la afterschool. Și dacă ești în Militari, suntem aproape de tine, pentru că sediul nostru este chiar aici. Oricum e cel mai bine pentru tine, te întâmpinăm cu calitatea cursurilor și devotamentul nostru, al echipei noastre.

  • Dacă optezi pentru ESL la sediu, atunci îți alegi cursurile în funcție de orarul tău.

Poți programa orele engleză și germană conform cu orarul tău și al copiilor. În plus, la sediu, copiii se pot pregăti pentru testele de limbă de la școală, pentru examenul Cambridge la engleză sau pentru examenele ÖSD și DAF la germană.

  • Dacă optezi pentru ESL la grădiniță, directorul se ocupă de toate formalitățile

Profesorii noștri vin la grădinița copilului tău, în timpul orelor de program, și se joacă cu copiii în limba engleză, germană sau franceză în cel mai plăcut mod posibil. Iar când e vorba de copii, plăcut = eficient.

  • Metoda de predare este genială

Știm că e foarte important pentru tine ca copilului tău să ii placă ceea ce face. De aceea, noi ne dăm peste cap să îi apropiem sentimental pe copii de limba pe care o predăm. Aducem la ore un întreg arsenal de marionete, cartonașe, filme, caiete de lucru, jucării și jocuri cu care ne facem treaba, astfel încât ei să învețe cu plăcere. Avem și un motto pentru asta: “ștergem linia dintre învățare și joacă“.

  • Rezultate adevărate

Bineînțeles că rezultatele sunt importante, mai ales când copilul tău e deja la școală și vrei să îl auzi vorbind o limba străina. Cum suntem în domeniu încă din 2008, avem experiența a peste 200 de copii în fiecare an școlar. Așadar, părinții care ne cunosc au încredere în rezultatele noastre, dar rezultatele într-adevăr uimitoare, vin atunci când copiii își doresc să învețe. Adică atunci când le place.

  • Comunicare permanentă

Partea cea mai bună a cursului ESL este ca ești mereu ținut la curent cu ceea ce se întâmplă la curs. Ai la îndemână oricând raportările bilunare, filmările de la orele ESL, orarul lecțiilor și ceea ce urmează să învățăm. Ne poți vedea și la serbările de sfârșit de an, unde vei observa cu siguranță că la ESL  toți copiii se distrează pe scenă. Dar suntem și foarte accesibili pe e-mail sau prin telefon. Răspundem repede și complet la întrebările tale,  îți ascultăm sugestiile dar și nemulțumirile.

  • Accesibilitate.

Ne găsești la centrul de limbi străine Easy and Simple Learning în Militari Residence, pe strada Orhideelor nr. 35U, în cartierul Art City, sau într-o mulțime de grădinițe și afterschool-uri din București, dar și în câteva centre de dezvoltare independente. Unde mai exact? Ai în josul paginii lista partenerilor cu care lucrăm.

Sună bine, nu-i așa? Întreabă la grădiniță sau la afterschool de ESL. Dacă sunt cel puțin cinci cereri, venim la o oră demonstrativă gratuită.