Sunt director

Începând de azi viața ta este mai ușoară.

În ESL ai  un partener serios și profesionist cu care poti colabora ani la rând. De fapt majoritatea grădinițelor  sau after-school sunt cu noi încă de la început, adica de acum 8 ani. Pentru că ne merge bine împreună.

Noi ne asumăm întreaga responsabilitate a administrării opționalului de limbă străină, fie ca este vorba despre engleză sau germană:

  • Angajarea unui profesor.

Pentru ca avem experienta in asta, stim sa alegem cei mai buni profesori, oameni cu daruire si entuziasm, seriosi si loiali.

  • Pastrarea profesorului.

Te-ai trezit la mijlocul anului ca ti-a plecat profesorul de germana sau engleza? Cu ESL nu ti se va intampla niciodata asta. Avem in permanenta profesori disponibili sa preia optionalul oricand pe parcursul anului scolar. Dar pentru ca avem grija de profesorii nostri, ei lucreaza in general cu noi pe parcursul mai multor ani.

  • Plata profesorului.

CV, carte de munca, impozite, hartogarie. Si de asta ne ocupam noi.

  • Supravegherea profesorului.

Avem profesori coordonatori care au grija ca fiecare ora sa fie predata cum trebuie, astfel incat sa nu iti faci griji in legatura cu calitatea cursului.

  • Instruirea profesorului.

ESL are programa si metoda sa proprie de predare, profesorii fiind instruiti  ce sa predea si cum sa predea la intalnirile de training saptamanale care au loc la sediul ESL.

  • Dotarea cu materiale didactice.

Manuale? Fise sau caiete de lucru? CD-uri? DVD-uri? Foarfeci, lipici, hartie, creioane….. Da, tot noi ne ocupam si de acestea. Avem materiale proprii, caiete de lucru, filme si cantecele proprii, venim chiar si cu consumabilele noastre.

  • Raportarea catre parinti a progreselor si rezultatelor copiilor.

Stim ca e o treaba delicata, de aceea ii tinem pe parinti permanent la curent cu ceea ce fac copiii la curs. Toate informatiile adresate lor le gasesti aici pe site (raportari, filmari, orare), iar daca au intrebari, le explicam totul cu cea mai mare rabdare. Pentru ca ne cunoastem cel mai bine meseria.

  • Promovarea optionalului.

Te ajutam cu adevarat sa faci cunoscut optionalul de limba straina. Facem lectii demonstrative gratuite, prezentari in cadrul sedintelor cu parintii (foarte scurte, stim ca nu aveti timp de pierdut), iti punem la dispozitie gratuit pliante, afise, carti de vizita astfel incat sa castigam impreuna.

Asa ca nu mai astepta. Suna un reprezentant ESL si stabileste o intalnire. Cu siguranta va fi inceputul unei frumoase prietenii.