Echipa

ESL inseamna o echipa mica dar foarte unita. Din echipa fac parte fondatorii, profesorii coordonatori si profesorii ESL. Mai jos gasesti o scurta prezentare a fiecaruia.

poza_euAndreea Stroe este fondatoarea programului ESL. Adica eu, cea care iti scrie aceste randuri. Sunt absolventa a Facultatii de Psihologie, am lucrat toata viata cu copiii si am fondat acest curs din pasiune si din suflet. Imi place sa ma joc cu copiii, imi place sa ii vad increzatori in ei si incantati de reusita, fie ca e vorba de un cuvant greu de pronuntat in germana sau de o intreaga sceneta prezentata impecabil in fata parintilor.

poza_lauraLaura Gheorghe este profesor coordonator. Laura este in echipa ESL inca din 2009, iar incepand cu anul 2013 se ocupa de managementul cursului. A absolvit Facultatea de Relatii Publice si Comunicare. Este o fire extrem de disciplinata si organizata, insa atunci cand este la clasa rade si topaie cu aceeasi bucurie ca atunci cand era copil.

poza_adaAda Olaru este profesor ESL. Ada este absolventa a Facultatii de Litere, specializarea română-germană si este doctor in Filologie. Este intr-o permanenta agitatie, pentru ca isi doreste ca fiecare ora ESL sa fie pur si simplu PERFECTA. Iar la filmarile ESL ne lasa cu gurile cascate: copiii de la grupele ei depasesc cu mult cunostintele prevazute in programa.

poza_melinaMelina Andronie este profesor ESL. Melina este studenta la Faculatea de Psihologie, si tocmai s-a intors de la o bursa Erasmus din Germania. Zambeste mereu si asta ii face pe copiii de la grupele ei sa o adore si sa se stranga in jurul ei ca Alba ca Zapada si cei 43 de piticei.

poza_cristinaCristina Petrescu este profesor ESL. Cristina este absolventa a Facultatii de Litere si mai ales mamica. Incearca mereu sa fie pentru copiii de la grupele ei nu numai “doamna de germana” dar si un terapeut, si un parinte, si un partener de joaca. Nu stim exact secretul, dar reuseste aproape intotdeauna.

poza_irinaDiana Sava este profesor ESL. Diana este absolventa a Facultatii de Limbi Straine si detine un master in psihologie.

 

 

De-a lungul anilor din echipa ESL au mai facut parte si alti profesori ca Irina Stoenica, Elena Stoica, Maria Dumitrica, Madalina Dicu, Ioana Manda. Le multumim pentru timpul cat au fost impreuna cu noi.